Column in De Telegraaf

Donderdag 16 juni 2016 schreef Pieter van den Hoogenband een mooie column in De Telegraaf. Hij kondigde het boek 'Grenzen Verleggen' aan. Een boek dat komende dinsdag gelanceerd zal worden in samenwerking met 'zijn' Topsport Community. De boekpresentatie zal gecombineerd worden met de lancering van de nieuwe Helden Magazine. Kennisstroom deelt dit heugelijke nieuws, aangezien ik als oprichter van Kennisstroom de auteur ben van het boek.

Samen met Thomas Waanders heb ik het boek geschreven. Vana Hutter, Jordy Sucec en Jan-Paul de Jong zijn co-auteurs van één van de hoofdstukken. Verder zijn er enorm veel mensen die geholpen hebben bij de totstandkoming van het boek. Mensen die we allemaal nog in het zonnetje gaan zetten.

Waar gaat het boek over? De afgelopen jaren hebben we onderzoek gedaan naar de wijze waarop 19 gouden medaillewinnaars en wereldkampioenen grenzen verlegden op weg naar hun ultieme sportprestatie. Hoe ga je sneller, harder of hoger dan iemand ooit gepresteerd heeft? Hoe word je de beste van de wereld? En nog moeilijker: hoe blijf je de beste?

We kunnen met zijn allen niet wachten tot 21 juni. De afgelopen jaren is namelijk zoveel werk in het project gestopt, dat we staan te trappelen om het boek eindelijk in onze handen te houden en over de inhoud van het boek te praten.

Mocht je het leuk vinden om meer te lezen over de aankondiging van het boek door Pieter van den Hoogenband?  Je kan het gehele artikel lezen via De Telegraaf of Blendle.