Boekpresentatie ‘Grenzen Verleggen’

Met trots deel ik jullie mee dat op dinsdag 21 juni, in samenwerking met de Topsport Community, het boek 'Grenzen Verleggen' wordt gelanceerd. Een boek waar ik samen met Thomas Waanders en vele anderen de afgelopen jaren hard aan heb gewerkt. Het boek gaat over het verleggen van grenzen door 19 gouden medaillewinnaars en wereldkampioenen zoals: Marianne Vos, Ireen Wüst, Edith Bosch, Leontien Zijlaard-van Moorsel, Ernesto Hoost, Ellen van Langen en Pieter van den Hoogenband.

In het boek zijn de ervaringen van de (ex-) topsporters gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten over het leveren van maximale prestaties. Centraal daarbij staat de interactie tussen psychologie en fysiologie bij naderende uitputting. Het resultaat is een boek dat als inspiratie dient voor een ieder die zijn of haar grenzen wil verleggen.

De boekpresentatie wordt gecombineerd met de lancering van de olympische editie van Helden Magazine. Pieter van den Hoogenband zal het eerste exemplaar van ons boek uitreiken aan Epke Zonderland.