Diensten

Wat kan een chirurg leren van een topsporter? Of wat kan een kapitein leren van een politieagent? De mogelijkheden om te leren van professionals uit andere vakgebieden zijn oneindig.

Cross-industry innovatie in Human Performance
Human Performance uitdagingen in verschillende industrieën hebben veel overeenkomsten. Door waardevolle inzichten te kopiëren, aan te passen voor de eigen organisatie en te plakken, kan u uw uitdagingen op een slimme manier oplossen.

De workshop is rijk aan concrete voorbeelden. Verder biedt Kennisstroom tools aan om zelf aan de slag te gaan met cross-industry innovatie op het snijvlak van Human Performance.

Workshop | Lezing | Gastdocent
Laat u inspireren door kennis uit totaal andere industrieën. Verder ontvangt iedere deelnemer het onlangs verschenen boek ‘Grenzen verleggen’. Een boek over het verleggen van grenzen door negentien gouden medaillewinnaars en wereldkampioenen.

Wilt u meer weten over deze dienst? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Zoekt u naar manieren om uw werknemers te ondersteunen om nog sneller, harder of hoger te gaan? Of zoekt u naar inzichten vanuit andere vakgebieden om toe te passen in uw eigen organisatie? Kennisstroom kan u hierbij helpen.

Cross-industry
Kennisstroom heeft een schat aan informatie over Human Performance in meerdere vakgebieden. Verder heeft Kennisstroom een uitstekend netwerk over verschillende industrieën heen. Dit biedt kansen om met nieuwe gegronde ideeën en concepten te komen voor het verbeteren van menselijke prestaties.

Samen wijzer
De kracht van Kennisstroom is de menselijke kant van innovatie en de beginfase van innovatie. Om een succesvolle innovatie te introduceren is alleen veel meer nodig. Wij werken daarom samen met partners uit de wetenschap en het bedrijfsleven die over aanvullende capaciteiten beschikken in het innovatieproces.

Wilt u meer weten over deze dienst? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Kennisstroom doet onderzoek naar Human Performance in uiteenlopende industrieën. Wij leveren zo nieuwe inzichten voor organisaties die niet op de hoogte zijn van deze kennis.

Cross-industry onderzoek
Wilt u het maximale uit uw werknemers en organisatie halen? Denk dan anders en doe onderzoek naar kennis in andere branches. Door onderzoek te doen naar identieke vraagstukken van professionals uit andere vakgebieden, kunnen uiteindelijk uitdagingen opgelost worden in de eigen tak van sport.

Denk bijvoorbeeld aan hoe topsporters, artsen, militairen, agenten, brandweermannen of piloten het maximale uit zichzelf halen? Hoe zouden zij de uitdaging van uw werknemers oplossen? Tap deze nieuwe bron van kennis aan.

Aanpak
Op basis van uw specifieke uitdaging analyseren we eerst de onderliggende structuur van uw probleem. Als dat eenmaal in kaart is gebracht gaan we zoeken naar potentiële vakgebieden met een zelfde onderliggende structuur. Eenmaal vastgesteld welke vakgebieden verder in wordt verdiept, verzamelen wij alle data. Na afloop analyseren wij alle data en delen wij met u onze bevindingen.

Wilt u meer weten over deze dienst? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Neem contact op