Nieuwe website

De zomer staat weer voor de deur en de Olympische Spelen beginnen zelfs over minder dan 50 dagen. Het belooft een mooie sportzomer te worden! Wie worden de nieuwe helden? Het zal enorm spannend worden. Ook voor Kennisstroom breekt een spannende periode aan. Op dinsdag 21 juni 2016 is de lancering van het boek 'Grenzen Verleggen'. Een boek waar ik samen met Thomas Waanders en vele anderen hard aan gewerkt heb. Al met al een goede reden voor Kennisstroom om een gloednieuwe website te laten bouwen.

De afgelopen periode heeft Kennisstroom met behulp van Oscar Weijman (Polder Knowledge), Carlo Bongers (Studio Anders) en Roy Korpel (Roy Korpel illustraties) aan deze website gebouwd. Kennisstroom is trots op het resultaat! We zijn alle mannen uiteraard enorm dankbaar voor hun goede werk.

Polder Knowledge heeft een responsive website voor ons gebouwd, waardoor je alles goed op onze website kan lezen via de desktop, laptop, tablet en telefoon. Studio Anders heeft ervoor gezorgd dat de website zo is vormgegeven, dat de website rustig oogt en bezoekers snel met hun vraag geholpen kunnen worden. Tot slot heeft Roy Korpel een illustratie gemaakt voor op de homepage. De stroom van kennis in de context van de sport heeft hij prachtig uitgebeeld.

De komende periode zal Kennisstroom – mede door de lancering van ons boek – de hoeveelheid content op de website flink uitbreiden. Met de sportzomer voor de deur lijkt het Kennisstroom immers interessant om de kennis die wij hebben met anderen te delen.